|
|
|
|
#1 |
|
1-Araştırma yapmadan konu açmak kesinlikle yasaktır ![]() 2-Açılan konuların içeriğinde en az 3 resim bulunması zorunludur ![]() 3-Yorumlarınızın konuya yönelik ve kırıcı, ahlak dışı vs olmamasına özen gösteriniz![]() 4-Şikayet gelen konu ve msj larda ilgili kişiye uyarı yapılıp konu kilitlenicektir ![]() ![]() 5-Diğer topiclere uygun olmayan topmodel ve ünlülerin resimlerini bu bölümde paylaşabilirsiniz 6-Paylaşacağınız resimler korku, adult ve terör içerikli olmamalıdır 7-Paylaştığınız resimlerde başka forum isimlerini içeren reklam olmamasına özen gösteriniz !8- Genel forum kuralları bölüm içerisinde geçerlidir! Not: Kurallara aykırı açılan konuları lütfen bölüm sorumlusu Moderatör arkadaşlara bildiriniz
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| acmadan, bölüm, konu, kuralları, models, mutlaka, okuyunuz, top, önce |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Knight Online Bölüm Kuralları -Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz ! | JustForTim3 | Knight Online Genel | 0 | 16-12-09 22:42 |
| Top Models Bölüm Kuralları (Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz) | αкυυт | Top Models | 2 | 13-12-08 22:57 |
| Knight Online Bölüm Kuralları -Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz ! | JustForTim3 | Knight Online Genel | 0 | 30-10-08 21:44 |
| +18 Fıkralar Bölüm Kuralları-Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz! | JustForTim3 | +18 Fıkraları | 0 | 06-11-05 19:01 |