|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Trt ye gelen bir mail ;
![]() ![]() ![]() Mrb ben giresundan muamer resimdeki benim ben süpermene benziyorum benlik bir rol olursa oynarım reklam dizi sinema fark etmez![]() ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
|
|
|
|
#2 |
|
Turkish Süperman hiç fena gözükmüyor ama
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bakımsız süpermen
|
|
|
|
#4 |
|
Gözlüklerine yandığım :*
|
|
|
|
#5 |
|
elin gavuru tlf kulübesinde üniforma değiştirir bizimki tuvalette
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bana bu gözlüklerden al
|
|
|
|
#7 |
|
kaynak işine mi başlayacan yoksa
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ivit
başlıycam
|
|
|
|
#9 | ||
|
kendine güveni sonsuz sanırım
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bir, gelen, mail, trt |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gelen Bir MaiL [+18] Koptum :D | sLayeЯ | +18 Geyikler | 15 | 21-01-09 10:36 |
| 1400 Yil önceden Gelen E-mail | Mr. Ercąη | İslam Dini & İnsan | 8 | 18-05-07 19:35 |
| 1400 Yıl Önce Gelen E-mail | b@diCAN | İslam Dini & İnsan | 4 | 15-03-07 03:24 |
| 1400 yıl önce gelen e-mail | happyrye | İslam Dini & İnsan | 0 | 25-07-06 20:31 |
| 1400 yıl önce gelen e mail | achilleuss | Geyik & Mizah | 0 | 22-07-06 15:03 |