|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
2,5 senedir görmedim annemi :/
Ama hediyesini kargoladım ![]() Sabahta sesini duyarım ![]() Teşekkürler kanka güzel düşünmüşsün
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne
demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Basta Annem Sonra Bütün Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun
|
|
|
|
|
#6 |
|
bende annemi göremedim bu gün ama hediyesini almış eve bırakmıştım sabahta telefonla konuştum tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun
|
|
|
|
|
#8 |
|
Anne baska bir duygudur nede olsa 3 sendeir yari anne olduk
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aynn Annécmm =D
![]()
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şuan itibari ile forumun tek annesi benim heralde saol kardeşim ama bunu saymıyom özel hediye isterim ben
![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| anneler, annelerimizin, günü, kutlu, olsun, tüm |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun | Mertist | TürkiyeM | 16 | 24-11-09 23:52 |
| Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun... | baby_-_- | Fest Olaylar | 23 | 10-05-09 18:15 |
| Sevgililer günü herkese kutlu olsun | FaLcata KemaL | Sevgililer Günü Özel | 9 | 14-02-09 20:56 |
| Tıkırımın Doğum Günü Kutlu Olsun 21/10 | esmeralda__ | Fest Olaylar | 34 | 24-10-08 21:01 |
| Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun | AstraL | Fest Olaylar | 21 | 12-05-08 14:41 |