|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
>-Guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da
>-Annecigim, ben bu amcayi cok sevdim Ona baba >diyebilirmiyim? >-Bana annemi tekrar anlatir misin babacigim? >Senin annen bir melekti yavrum >-Neden agliyorsun annecigim? >Hayir yavrum aglamiyorum Gozume toz kacti -Benim de senin yaslarinda bir oglum vardi evladim >-Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadim, bunu >anlamadin mi hala ( Aktor veya aktrist amansiz >bir hastaliga_genellikle ince hastaliga_ >tutuldugu zaman sevgilisine soyledigi ilk cumle ) >-Annen sen dogarken oldu yavrum >-N'olur gercegi soyleyin doktor yasayacak miyim? >-O kizla evlenirsen, seni mirasimdan mahrum,evlatliktan men ederim >-Nayir Necla, n'olamaz >-Hayir siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum >-Tanrim, bu resim ![]() ![]() bu resim![]() ![]() >-Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatorun kizisin >-Biz ayri dunyalarin insaniyiz >-Aman tanrim, goremiyorum ![]() ![]() Goremiyorum![]() Kor oldum -Goruyorum![]() ![]() Goruyorum![]() >-Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak >-Aman Allahim, ne kadar mesudum >-Hayir ![]() Durun![]() ! Kemal sucsuzdur![]() Aradiginiz suclu benim ! >-Bizim bu dunyada yasamaya hakkimiz yok mu be hakim >bey abicim Ha? >-Bu ses ![]() Bu ses![]() Olamaz, git![]() Git buradan![]() >-Vucuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla >-Ustlendigin vazife cok muhim Kemal, bu gorevi layikiyla yapacagindan eminim >-Ben kor bir gencim, hayatimi keman calarak kazanirim Rica ederim duygularimla oynamayin >-Sen arkadasimin askisin >-Sizi ebediyete kadar bekleyecegim >-Lutfen haddinizi biliniz >-Metanetinizi muhafaza ediniz Tanridan umit kesilmez >-Tanrim ne kadar bedbahtim >-Bana yillar once cilgincasina sevdigim bir kadini hatirlattiniz ![]() ![]() >-Babanin kanini yerde koma ogul >-Iste bana yazmis oldugun ask dolu mektuplar Meger hepsi yalanmis Al bunlari >-Hayir Tamer ![]() ![]() Olaylar sandigin gibi degil >-Fakirsin sen ![]() Fakir![]() Fakir![]() >-Beni paranla satin alabilecegini mi sandin? >-Bu resimdeki amca kim anne? >-Sen kac yigidim, ben onlari oyalarim >-Hayir ![]() Hayir![]() Tertemiz hislerimle oynadin benim >-Biliyordum ![]() Olmedigini biliyordum Rifat >-Oh ne saadet >-Yaa Justinyanus, iste buna Osmanli tokadi derler >-Yettim yigidim >-Yavrum Istanbul sana neler etmis? >-Saadet dolu yuvamiza kara bir golge dusurdun >-Bizim gibi insanlar serefleri icin yasarlar,namuslari icin olurler Ama sen bunu anlayamazsin >-Ben artik yarim bir insanim >-Cocugumun ameliyat parasi icin yaptim herseyi >-Aglamak istiyorum >-Demek ikimizde ayni kadini sevdik >-Olmadi Neriman, yapamadim ![]() Seni unutamadim > >-Ben sirtimda tas tasir, yine seni okuturum yavrum -Soyle yemedim anne, babamin simitci oldugunu yine soyleyemedim ! >-Son nefesimde herseyi itiraf etmek istiyorum Katil benim >-Demek askimiz bir yalandi >-Parayla saadet olmaz evladim, bunu sakin unutma >-Tanrim neden, neden ben! >-N'allahim ![]() ![]() sen sen ![]() ![]() bu ses n'olamaz![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
rep+ tşkler eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
hehehe klasikler
tşkler
|
|
|
#4 |
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| trk, filmlerinden, szler |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| türk hakkında güzel sözler.... | FORZA | Kültür ve Sanat | 1 | 07-01-10 00:36 |
| Türk filmlerinden secmece sözler 40 adet waw | ĸîŋG ĽēÃя | Melodiler ve Videolar | 5 | 04-01-10 19:49 |
| Türk Futbol Yorumcularından Unutulmaz Sözler :) | Cyber_Bios | Komik-im | 0 | 21-06-08 20:42 |
| TÜrk Evlatlari Burdaa!!!tÜrk Evladiyim Dİyosan Okumadan GeÇmee!!! | mexcormoz | Siyaset | 13 | 22-09-07 04:49 |