|
|
|
|||||||
| İlginç Videolar En ilginç videolar, ilginç gösterimler sunumlar bu bölümde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
youtube'tan dolayı video açılmıyor
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
be ne biçim konu?? " Türk kızı Yunan kızını dagıtıyor!"? ne milliyetçi toplumuz ya?? Her yerde biziz heryer bizim ve en üstün millet biziz!! Bumudur insanlık
![]() Keşke videoyu izleyebilseydim![]() Asarız keseriz biçeriz Sizide asan olur elbet diğer tarafta EDEP EDEP diye gıçını yırtanlar en üstün BİZİZ diye de gıçını yırtarken gün gelip devran dönünce bu sefer gıçlarını Allahın kudreti yırtacak!
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
dağıttı da noldu ? hiçbişey
şimdi o da dağıtılmaya hak kazandı![]() ne kadar şiddet yanlısı bi toplumuz, barış bize uğramamış Atatürk'ün barış hakkında dedikleri boşunaymış her konuda aşırıyız![]() imzamı seviyorum
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
@3 iyi ne demek nakavt etmiş tek vuruşta, yerdeki maçtan sonra bu spora tövbe etti diyolar
Helal olsun kızımıza güzel temsil etmiş (:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
helal olsun kıza iyi vurmuş düşmeden bi kaç tane daha vursa kız öteki dünyada
)
▬▬▬▬ yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır !
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| dagitiyor, kizi, kizini, turk, yunan |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Polİtİkaci Aİlenİn PopÇu Kizi!..01.12.07 | sLayeЯ | Magazin Olayları | 0 | 01-12-07 17:14 |