|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
| Anket Sonuçlarını Göster: En güzeL dörtLük | |||
| FallenBasso |
|
6 | 19.35% |
| KaraMurat |
|
10 | 32.26% |
| GreenHeLL |
|
4 | 12.90% |
| lighting |
|
9 | 29.03% |
| KαтiLsтуLє |
|
2 | 6.45% |
| Oylayanlar: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | ||||
|
Biraz gecikmeLi de oLsa güzeL eserLeri oyLamaya sunuyorum
Hepsine boL şans![]() (tarafsız oLaLım Lütfen) OyLama herkes görsün diye 20 gün geçerLidir ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
Konu KaraMurat tarafından (21-06-09 Saat 22:02 ) de değiştirilmiştir. |
|||||
|
|
|
|
#2 |
|
abla ben de katılayım mı kaçırmışım
![]() Sen misin vatan uğruna ölen düşmana karşı şafak gibi söken o düşman ki yurduna söven göster ona Türk'ü yurdunu anası bilen kim ki o seni alt edecek yurdumu kendi yurdu belleyecek sen ki ona gününü gösterecek hayır! çanakkale geçilemeyecek Ölürsen bilesin ki vatan uğruna kurban olacaksın vatanın toprağına suyuna Mustafa Kemal gösterecek yolunu sana var mı bundan güzel rüya Ey bayrağını seven Türk askeri Görsün seni artık düşman siperi Alamayacaklarını yurdumu öğrenmeli Tüm dünya işte bunu bilmeli
eşşek kadar adam olduk lan (Artık yerimizi gençlere bırakmanın zamanı geldi xD)Konu darthtanir tarafından (17-06-09 Saat 17:28 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
lighting +1
başarılar ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Oyum Dj e
|
|
|
#5 |
|
oyum Karamuro'ya başarıLar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
DJP4uL
|
|
|
#7 |
|
light
|
|
|
|
#8 |
|
green
|
|
|
|
#9 |
|
beni de alın yarışmaya yhaaa::(:(
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
sağolun canlarım
![]() (chatlaak,katilstyle)
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 4lük, anket, türkiyem, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| TürkiyeM KonuLu 4 Lük Yarışması | DaRk Baby | Yarışma Arşivi (Depo) | 11 | 18-06-09 08:18 |
| Neyapak Masaüstü Yarışması ( Anket) | Münzevi | Yarışma Arşivi (Depo) | 24 | 29-08-08 16:03 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması Anket Açıldı | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 23 | 17-11-07 10:58 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması Anket Açıldı | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 0 | 28-10-07 10:29 |
| En İyi Konu Yarışması - ANKET | Pяiиcєѕѕ | Yarışma Arşivi (Depo) | 15 | 19-01-07 19:01 |