|
|
|
|||||||
| Asparagas Haberler Yalandan kim ölmüş (: |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Geçtiğimiz haftalarda Barcelona'nın Real Madrid'i sahadan silerek 5-0 yendiği maçın yankıları sürüyor
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de karşılaşmanın seyri ve sonucu çeşitli yorumlara neden oldu İşte Türkiye'den El Clasico yorumları: Rıdvan Dilmen: Victor Valdes maçtan sonra duş bile almamıştır, deodorant bile sıkmamıştır Güntekin! Hıncal Uluç: Guardiola denen adam kenardaki Mascherano'yu bitirdi Erman Toroğlu: Allah'tan maçı Lig tv vermedi hocam, marka değeri düşerdi ![]() Yılmaz Vural: Schuster ile, Mourino ile olmaz Real Madrid yerli hocaya, kendi evlatlarına dönmeli![]() Ahmet Çakar: Eyyy Puyol, tokattan sonra kalkıp Ramos'a neden dalmadığını söylemezsen en büyük şerefsizsin Bakın şerefsizdir demiyorum, söylemezse şerefsizdir diyorum"Şahin K: Zannedersem tek eksiğiniz Higuain'di ![]() Ramiz Dayı: Önemli olan yıldız almak değil yeğen, yıldızı parlatmak Ertem Şener: Nereyi öpeceğimi şaşırdım sayın seyirciler! Hakan Ünsal: Biz de Real Madrid'den Süper Kupayı'yı aldık bu kadar olay olmadı Sergen Yalçın: Messi öyle aman aman bir futbol oynamadı Ömer Üründül: Aa, kolektif buymuş! Esra Ceyhan: Messi Bey ne yapıyorsunuz?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| clasicoyu, el classico barcelona, geçtiğimiz, haftalarda, isimleri, oynanan, türkiyenin, yorumladı, şöhretli |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| El Clasico'yu kim kazanır? | PathFinder | Anketler | 10 | 11-04-10 01:00 |
| Alex krizi yorumladı | Lawestes | Fenerbahçe ( 1907 ) | 0 | 08-10-08 16:09 |
| Sizce Son HaftaLarda En İyi Çıkış Yapan FutboLcu? | DaRk Baby | Beşiktaş ( 1903 ) | 11 | 31-01-08 12:28 |
| Geçtiğimiz Haftanın Altın Adamları Belli Oldu | BUЯΛK | Süper LiG | 2 | 18-12-07 12:58 |
| Alonso şampiyonluğu yorumladı | ЯΛMMStEIN | Motor Sporları | 2 | 04-11-06 14:58 |