|
|
|
|||||||
| TürkiyeM Ülkemizin & Türkiyemizin doğal güzelliklerini, resimlerle, Sözlerle, Anlatımlarla bu bölümde bulabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Göster: tarih biLgisi? | |||
| Evet |
|
6 | 50.00% |
| Hayır |
|
6 | 50.00% |
| Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Sizce üLkemizin geLeceğini eLLerine aLanLarın şanLı tarihimiz hakkındaki biLgiLeri var mıdır?
BiLgi oLmadan üLke yönetmek mi?? Yoksa biLerek üLkeyi yönetememek mi?? Lütfen oy vermekLe yetinmeyin, yorumLarınızı bekliyorum ![]()
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
Konu SiNKa tarafından (12-12-09 Saat 23:04 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
sanmıyorum
![]() ![]() eski beğenmediğimiz parti liderlerini arıyor olduk ![]() ![]() kültür,saygı,dürüstlük ve milli mücadele yok olup gitmiş durumda ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nerdeeeee
![]()
|
|
|
|
|
#4 | |
|
biLseLerdi bu gün IMF nin peşinden koşmazLarı herhaLde
Alıntı:
maddeye dikkat edelimüLkemiz bir cihan savaşından çıkmış yoksuLLuk fakirLik hat safhadaki işgaLLer başLamış üLkemiz karışıyor ordumuz dağıtıLmış bir tek kurşunun biLe hesabını yaptığımız bir dönemde sıkacak kurşunu bırakın süngüLeri oLan siLahLarımız bile az sayıdayken haLk yiyecek bir Lokma ekmek buLamazken Başbuğ Atatürk başka bir devLetten yardım aLmak için şartLar aLtına girmemiş!!! Aksine şartLarı kendisi beLirLemiş O ağır şartLarda biLe gururmuzdan taviz vermemiş yardım kuraLı koyarken miLLi vurguyu koymuşturacaba bunu görmezden geLip de imf nin peşinde koşanLar , iç işLerimize karışma pahasına ağır tekLifLerini kabuL edenLer bu maddeyi o şartLarı hatırLasınLarki ne kadar yanLış işLer yaptıkLarını anLasaLar (anLayacakLarını pek sanmıyorum / zaten çoğu da görmezLikten geLiyor) ![]()
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
doğru,borcun varken özgürlüğün ö'sünü yaşayamazsın hiçbir zaman
![]() ![]() hep dışarıya bağımlı olursak hiçbirşeyimiz olmaz
|
|
|
|
#6 |
|
Tarih bilgisine sahip olduklarını düşünüyorum ama bu bilgilere sahip olmaları tarihten feyzalabilecekleri potansiyelde olmaları anlamına gelmiyor malesef
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bilio olsalar ders çıkarıp hareketlerini yaparlardı sanıyorum
|
|
|
|
#8 |
|
inanıyorum, tarih bilinmez, yaşanılır diye düşünüyorum
![]() ![]() ![]() yani tarih tekerrürden ibarettir ve viyana dün neyse bugünde odur, iran dün neyse bugünde odur, zaman değişir kavimler değişmez, şartlar değişir kavimlerin genleri değişmez ![]() ![]() ![]() tarih içimizde ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bence tarihimizin farkındalar
![]() Farkında olmasalar daha kotu bir turkiye ile basbasa olurduk![]() ![]() Gecmiste ulkeyi bu hale getiren insanların yuzunden halendaha duzelmedi ![]() Ama eminim ki zmanlar hersey duzelecektir Farkndaysanız artık basta silah olmak uzere uretmeye basladık Zamanla her alanda kendiiz üretecegiz![]() AB bizi uyeliğe almıyorya hani zamanı gelicek onlar ısrar edicek Turkiyeye AB uyesi olun diye![]() İnşallah uye olmayız AB ye tabikide![]() Gecmise baktıgınız zaman İnonu zamanına kadar kim ne antlasmalar yapmıs kim neler almış turkiyeden hepsi ortada![]() Zamanla goruceksiniz Turkiye TÜRKİYE olcak![]()
|
|
|
|
#10 |
|
yeteri kadar var bunu dert etmesin kimse
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bilgisine, inanıyor, musunuz, olduklarına, sahip, tarih, türk, türkiye, türkiyeyi, yeterli, yönetenlerin, yönetim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sevgili olduklarına inanabiliyor musunuz? | SterLicyA | Magazin Olayları | 0 | 02-06-09 18:26 |
| Yargının siyasallaştığına inanıyor musunuz? | KuraLsız | Anketler | 10 | 10-07-08 14:41 |
| Yeni teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın başarılı olacağına inanıyor musunuz? | black_kite | Beşiktaş ( 1903 ) | 8 | 17-06-07 19:28 |
| Caner Erkin'in CSKA Moskova'da başarılı olacağına inanıyor musunuz? | SєnттoCαsт | Anketler | 1 | 24-01-07 02:04 |