|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
- Ne yapıyorsun orada ?
- Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya Üretime katkıdabulunuyorum ![]() -------------------------------------- - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı ![]() İş ve Umumi Yerler - Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum ------------------------------------------------ - Tuvalet dolu mu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi, Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk, gelsene içeri ![]() ------------------------------------------ - Abi mesai saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum ------------------------------------------------------------- - Turhan abi kahveni tazeliyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he- Git ulan işine --------------------------------------------- - Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi Gümrükte takıldı![]() ------------------------------------- - Tıktık Tuvalet dolu mu?- Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı
|
|
|
|
#2 |
|
imzan çok hoşuma gitti, konuya gelince
|
|
|
|
|