|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Slm değerli mesai arkadaşlarım xD uzun zaman önce yöneticilik yaptığm iyi kötü zamanımın geçtiği bu foruma tekrar bişiler karalamak duygulandırıo adamı
şu anda marmariste, gemide bahriyeli olarak askerlik yapıyorum![]() ne demişler HER ASKER BAHRİYELİ OLAMAZ eğer sorun cıkmazsa 14 ülke gezicez ![]() hadi ii bakın kendinize![]() forum her zamanki gibi formunda ii eğlenceler![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
ve as hoşgeldın mahoni
Hayırlı tezkereler mi demek lazım yoksa iyi gezmeler mi
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#3 |
|
tekrardan hoşgeldin iyi forumlar (:
|
|
|
|
|
#4 |
|
aynn gezcem biraz böle askerlik herkese nasp olmas
eyw saoln +rep rep
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ehe işin işmiş valla hadi hayırlı gezmeler (: hoşgeldin
|
|
|
|
|
#6 |
|
tşkkrler efendm (: benm rankı '' O şimdi Bahriyeli '' şeklinde bi rankımız varsa değiştirebilirmiyiz xD
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sen rankı yap getir biz degiştirelim
malesef elimize öyle bi rank yok
|
|
|
|
|
#8 |
|
sende emekli olmussun (: mecazen emekliler dernegi kuruos gel sende xD Cin \ SANGAY`dan hepinize sevgiler
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
aynen valla bizde emekli olduk (: olar tam kurulduğunda çağır
|
|
|
|
|
#10 |
|
Vay be mahoni abime bak sen asker olmuş
bi zamanlar az avatar yaptırmadıydım
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aradan, bir, selam, sonra, uzun |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Uzun Aradan SonRa Yeni FotoLarım =) | DaviD_JacK | Mecazen Special Fotoğraf | 5 | 16-08-10 01:02 |
| uzun bi aradan sonra nasılsınız | c@ll@ | Aramızda yeni misiniz ? | 19 | 30-01-09 19:57 |
| Uzun Bi Aradan Sonra | merTaylan | Mecazen Special Fotoğraf | 21 | 29-11-08 11:19 |
| En gözde modeller birarada(uzun bir aradan sonra..) | evanes | Top Models | 0 | 14-11-08 15:43 |
| Uzun Bir Aradan Sonra tekRar MErHAba | DaviD_JacK | Aramızda yeni misiniz ? | 24 | 20-12-06 15:32 |