|
|
|
|||||||
| Yurtdışı Olaylar Dünya gündeminde ki konular... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() ![]() Arjantin ![]() ![]() Arnavutluk ![]() ![]() Andorra ![]() ![]() Bahamalar ![]() ![]() Belize ![]() ![]() Barbados ![]() ![]() Bolivya ![]() ![]() Bosna Hersek ![]() ![]() Brezilya ![]() ![]() Dominika ![]() ![]() Ekvador ![]() ![]() El Savador ![]() ![]() Fas ![]() ![]() Fiji ![]() ![]() Filipinler ![]() ![]() Gambiya ![]() ![]() Grenada ![]() ![]() Guatemala ![]() ![]() Güney Kore ![]() ![]() Hırvatistan ![]() ![]() Hong Kong ![]() ![]() İran ![]() ![]() Jamaika ![]() ![]() Japonya ![]() ![]() Kazakistan ![]() ![]() Kenya ![]() ![]() Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ![]() ![]() Kolombiya ![]() ![]() Kosta Rika ![]() ![]() Libya ![]() ![]() Makedonya ![]() ![]() Maldivler ![]() ![]() Malezya ![]() ![]() Mauritus ![]() ![]() Nikaragua ![]() ![]() Romanya ![]() ![]() Saint Lucua ![]() ![]() Seyşeller ![]() ![]() Singapur ![]() ![]() Sri Lanka ![]() ![]() Suriye ![]() Svaziland ![]() ![]() Tayland ![]() ![]() Trinidad ![]() ![]() Tunus ![]() ![]() Tuvalu ![]() ![]() Uruguay ![]() ![]() Ürdün ![]() ![]() Vatikan [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Konu SiNKa tarafından (16-02-10 Saat 13:18 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
nasıl ya gerçekten vizesiz gidileblinıomuu?
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
son anlaşmalara göre, sanırım evet
![]() ![]() Konu SiNKa tarafından (16-02-10 Saat 13:18 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
bende her here giderbilirim
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ewet gidilebiliyo eşim en son ramazanda irana gitmişti
Ama şu vizesiz ülkelere bide rusyayı ekleseler süper olcak valla
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| andltandlt, gidilebilen, vizesiz, ülkeler |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vizesiz turlarda patlama | B@LoNCuK | Turizm Genel | 0 | 20-11-09 20:37 |
| Almanya'ya vizesiz girişte belirsizlik | SterLicyA | Yurtiçi Olaylar | 0 | 07-06-09 10:45 |
| Vizesiz ALmanya'ya GiriLebiLecek Mi? | Cyber_Bios | Yurtdışı Olaylar | 0 | 20-03-09 19:12 |
| Türkiye'ye vizesiz Avrupa yolu | SiNKa | Yurtdışı Olaylar | 0 | 11-02-09 01:33 |
| AB Vatandaşları ABD'ye Vizesiz Girecek | Fuяκaи | Yurtiçi Olaylar | 2 | 05-05-06 14:11 |