|
|
|
|
#1 |
|
Tanrım param yok diye bakmıyorlar Günahım ne adım [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] diye Hacı şakir paklamaz beni Bir alo de yeter gelirim hemen Hem de koşa koşa Bu yaştan sonra omomu olayım Parasızlık daha ne etsin bana Libidom Eyfelin tepesinde Bir alo de yeter gelirim hemen Hem de koşa koşa Bana yastık olan olsun sana tampon Olsun kanatlıdan yana şansın hep bol İhtiyaç duyarsan bir zerzavata Bir alo de yeter gelirim hemen Hem de koşa koşa Para mara istemem ver bana bol seviş Ne demiş ağabeylerimiz savaşma seviş Sende inan buna her zaman Bir alo de yeter gelirim hemen Hem de koşa koşa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ahahahaha
Eyvallh Slayer La
Konu Heaven tarafından (21-07-10 Saat 18:46 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
isteği geri çevirmeyiz icabında
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hacı şakir paklamaz beni
|
|
|
|
#6 |
|
ben burasindan cok etkilendim
![]() ![]() Bu yaştan sonra omomu olayım Parasızlık daha ne etsin bana Libidom Eyfelin tepesinde |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
terazime parnak basın baken
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
bakıyorumda çok hoşuna gitmiş
|
|
|
|
#9 |
|
seni bura ilgilendiriyo
![]() Para mara istemem ver bana bol seviş Ne demiş ağabeylerimiz savaşma seviş
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Musti sevişeLimmi La ![]() Ben zaten bitek orayı anLadım asdhkadagdha d
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| kardeşime, wanted |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dalgalar (S@K@RON Kardeşime) | Heaven | Çeşitli Resimler | 0 | 28-05-10 21:59 |
| Tıkır Kardeşime :C | faruk1257 | Amatör Şiirler | 32 | 28-07-09 07:57 |
| Katya Shchenika (!S@ Kardeşime) | αкυυт | Top Models | 3 | 27-04-08 19:42 |
| Kardeşime Özel | Heaven | Diğer Videolar | 11 | 01-01-08 23:42 |
| her müslüman kardeşime sesleniyorum!! | hassler | İslam Dini & İnsan | 2 | 07-09-06 22:46 |