|
|
|
|||||||
| Messenger Genel Messenger eklentileri, messenger ek programları, avatarları, genel bilgileri ve messenger yamaları.. Kısacası Messenger ile ilgili herşey bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
WLM 2009 ile birlikte herhangi bir yamaya ya da eklentiye gerek kalmadan küçük bir kayıt defteri düzenlemesiyle çoklu oturum açabilmeniz artık mümkün
![]()
Farklı hesaplarınızı kullanarak birden fazla WLM oturumu açabilirsiniz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu SiNKa tarafından (02-05-10 Saat 18:03 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Evet kanka bende oradan yapıyorum ama eğer windows live yüklüyse bilgisayarınızda aşşagıdaki anlatımdan yararlanabilirsiniz:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
eywallah kanka
her ikiside olsun, maksat gelen boş dönmesin
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
eywallah kanka
saygılar hürmetler ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bu wlm ile telefonu çoklu hat yapabiliyor muyuz ?
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
teknolojinin sınırlarını zorluyorsun kanka
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ama olsa güzel olurdu kanka
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2009, acma, coklu, oturum, wlm, yamasız, İçin, yöntemi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Live Messenger Wave 4 | Tek Link | Crack | ÇokLu Oturum Açma | ResimLi Anlatım | | ustaa007 | Program Tanıtımları | 1 | 04-04-10 23:23 |
| MSN 9 Çoklu Oturum Açma ****PROGRAMSIZ*** (RESİMLİ ANLATIM) | gantar | Messenger Genel | 10 | 24-09-09 23:50 |
| Windows Live Messenger(WLM) Çoklu Oturum Açma Yaması | SiNKa | Messenger Genel | 65 | 10-03-09 08:50 |
| msn 2009 sürümünde programsız çoklu oturum açma | pederr | Messenger Genel | 2 | 07-01-09 15:08 |