|
|
|
|||||||
| +18 Geyikler Tüm +18 Geyiklerimiz Bu bölümümüzde Yer Almaktadır. :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ya Erkekler de Adet Olsalardi Ne olurdu ?? +18 :))
-orkidleri birbirilerine gösterip "benimki daha kanlı ulan"derdiler
![]() -orkid in adını değişip erkid olurdu ![]() ![]() -sorma, peder gene çok kızdı, etrafı kan içinde bırakmışsın diye ![]() -adamın böyle sorunları yok tabii, çoktan andropoz a girdi o ![]() gibi diyaloglarolurdu ![]() -ped reklamlarında mavi su yerine sarı-kırmızı,sarı-lacivert,yeşil-beyaz hatta bordo-lacivert renkte sular dökülürdü ![]() -ped reklamlarında tarkan ı, mustafa sandal ı, kenan doğulu yu bilumum gereksiz popçuları izlerdik ![]() -kızlar bakkaldan orkid alırken şebek şebek sırıtan bi suratla karşılaşmazdı, hatta artık kızcağızın halinden anlayan bakkal bi de gripin ikram eder, ayaklarını sıcak tutmasını söölerdi ![]() -delikanlilik muessesi olmazdi -gormemisin adeti olmus gitmis orkid mentollu kullanmis ![]() -orkidler kuloda yapisacak sekilde degil pipiyi saracak halde uretilmeye baslanirdi ![]() -ped n***** uretilen mamuller, cap cap ebat ebat olur,herkes birkac numara buyuk alip, benimki "pipi" degil "makina" imaji vermeye calisirdi ![]() -sidik yarislarinin yerini adet yarislari alirdi en uzaga kanayan adam endelikanli kabul edilirdi ![]() uahau hadi bakam en uzaga kim kanayacak? vuahha ![]() ustume kanama lan pantolonu daha yeni aldim![]() ![]() bak duvara migfer yaziyorum uahha ![]() ![]() -kızlar erkek arkadaşları için bakkaldan jumbo boy orkid alırken utanıp sıkılır, he he erkek arkadaşıma alıyorum da, gibi saçma açıklamalar yaparlardı ![]() -bu özel günlerinde orkidleri ile normal pantolonlarında rahat edemeyeceklerinden özel pms pantolonları üretilirdi ![]() ![]() ![]() -ilk adet gordukleri gun pastayla ve/ya torenle* kutlanir, anneler seninki olmadi mi? aa benimki gecen yil oldu, simdi zaten yeterincebuyumesi gerekiyormus" diye birbirine nispet yapardi ![]() ![]() ![]() ![]() -molpediniz varmı reklam filminde muhtemelen orhan gencebay,kadir inanır gibi sıkı delikanlı gecinenler secilirdi -reklamlarda kadın külodu yerine erkek boxeri veya seriat donu cıkarılırdı ![]() - futbol maclarinin cilki cikardi sahaya kullanilmis ped yagardi misal![]() -4 gün boyunca kanayıp olmeyen yaratiklar sinifina girerdiler ![]() -el yordamıyla sürekli araya kaçan ped düzeltilir yapılabiliyorsa buişlem cepten* yapılır ![]() -cinayet!!! her yerde her vesilede birileri oldurulurdu ayrica meclisadet doneminde islenen cinayetlerde ceza indrimini ongoren yasalar cikarirdi ![]() -kacirdiklari penaltilar icin iyi bi gerekce olurdu ![]() -zaten ozel gunumuzdeyiz, racon kesme ulan bana kirarim bu pedi ben![]() ![]() -iş yerinde 3 ten fazla erkeğin aynı anda regl olmaları durumunda istifayı basıp gitmek yerinde olur Allah muhafaza bıdı bıdılarından, aykarnım, ay belim ağrıyooo demelerinden durulmaz
Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır, Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir! ( Paulo Coelho ) ![]() ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ben düşünmek bile istemiyorum
da erkeklerin ped çekli değişik olurdu galiba kanguru gibi çuvallı ))
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
abi böle bişi olsaydı erkekleri (bizleri) düşünemiorum
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
bune yaaa heheheee
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
valla cok süper olmus harikasın 1 numara olmus keske olsaydınız o zaman daha ii anlardınız bizleri ama düşüncesi bile kötü baksanıza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
hayırrrrrrrrrrrrr ALLAH korusun abi bu ne ya çekilmez
|
|
|
|
|
#8 |
|
Efsane nerden aklına geldi bu bea
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
yeter yeter çatlıcam gülmekten ahahahahahhahahah zuahahahhahahah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
nerden geldi aklına be abiüüüü
|
|