|
|
|
|||||||
| Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Sevgili Mecazen
com üyeleri bilindigi üzere geçtigimiz ay En karizmatik erkek ve en güzel bayan yarışması düzenledik yarışma finalistlerinin ödülleri verilmiştir belirttigimiz üzere 2 ve 3 yarışmacıların + rep puanları hanelerine işlenmiş ve V İ P üyelikleri onaylanmıştır1 yarışmacılarımız için yeni bir yarışamaya kadar kalmak üzere kral ve kraliçe olmak üzere yeni ranklar hazırlanmaktadır bir kaç gün içerisinde onlarında ödülleri verilecektir herkese hayırlı olsun diorum
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
2
ve 3 arkadaşları tekrar tebrik edip, hayırlı olsun diyorum![]() Kral - Kraliçe rankı güzel düşünülmüş, şimdiden teşekkürler meleğim (:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teşekkür ediyorum
Tekrar tebrik ederim herkesi
|
|
|
|
#6 |
|
Kraliçe me yakışır
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ama kilzaya bi şartla Kral rankı veririm bana en afillisinden yeni bi avatar yaparsa yoksa yok ona yeni rank
![]() ![]() (ammada şantajcı oldum hdemi )
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| finalistlernin, verilmiştir, yarışma, ödülleri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yarışma Kuralları ! | CreaseR | Yarışma Arşivi (Depo) | 8 | 03-02-08 16:00 |
| Bu Nasıl Yarışma(+16) | muscle07_07 | Komik Videolar | 0 | 14-01-08 13:28 |
| Koca Kafalar-Yarışma | ahmetuğur | Komik Videolar | 0 | 20-06-07 16:48 |
| yarışma geyikleri | happyrye | Geyik & Mizah | 2 | 19-07-06 10:52 |
| Zevk nedir? Niçin verilmiştir? CiNSEL iLiŞKiDE HARAMLAR - HELÂLLER | FORZA | İslam Dini & İnsan | 0 | 04-06-06 16:47 |