|
|
|
|||||||
| Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
evet yasamaktan nefret edıyorum! birisinin yaptıgı bir yanlısın bana mal olmasından,küçük yasta haddinden fazla sorumluluk almaktan nefret edıyorum!! babamın bile beni anlayamamasından, annemin ve kuzenimin beni erkenden terk etmesınden insanların narsist olmasından nefret ediyorum
daha sayardım ama sizinde ruh halinizi bozmak istemedim![]() kusura bakmayın![]()
|
|
|
|
#2 |
|
dök içini adaş
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hayat (:
Bu kadar karamsar oLma
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yahu dakka 1 gol 1 gelir gelmez ne hemen nefret ediyon bişilerden
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
bendensin
|
|
|
|
#7 |
|
o gün cok kötüydüm moralim bozuktu döküyim dedim icimi kusura bakmayın
|
|
|
|
#8 |
|
la yaşamak dediğin nedir ki =) nefret etmeye değer mi =) boşveeeeer yaşamak sadece yaşamaya değer =))
|
|
|
|
#9 |
|
aynen
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
![]() @evanes hiçte büyütülecek problemlerin yok bence, hepsini kendin çözebilirsin biraz olgun davranman lazım ne olursa olsun hayat yaşamaya değer ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| edİyorum, nefret, yasamaktan |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Nefret Edİlmesİnden Nefret Edİyorum | s@violadays | Nefret Ediyorum | 14 | 30-07-10 23:01 |
| Babamdan NefReTttt EDİYORUM.. | soNic~Jet | Nefret Ediyorum | 14 | 01-11-08 17:06 |
| Yasamaktan Anladıgınız ne ?? | MisS_Sug@r | Muhabbet Meydanı | 3 | 14-09-07 21:25 |
| YÜreĞİme Veda Edİyorum | DİLA | Aşk Şiirleri | 6 | 04-03-07 09:40 |