|
|
|
|
#1 |
|
Radyo Kurucuları [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] (Slow&Şiir) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] (slow,arabesk,özgün) Dj'ler [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] (Pop) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Alternative Türk Rock ) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ](Rock) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] (Slow&Karadeniz Müzikleri) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( karışık ) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Yerli Yabancı Karışık ) Yeni radyo oldugumuz için Djlere hala ihtiyacımız bulunmaktadır arkadaşlar, DJ olmak isteyen arkadaşlar lütfen konuya msj bıraksınlar
Konu Fuяκaи tarafından (05-08-10 Saat 13:11 ) de değiştirilmiştir. Sebep: günceL.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
hepinize basarılarr
|
|
|
|
#3 |
|
Basarilarr Dj Lerr =))
|
|
|
|
#5 | ||
|
sorunsuz yayınlar hepinize
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#6 |
|
Teşekkür ederiz arkadaşlar gerçi kardeşlerin son düzenlemeleri ben olmadan yaptılar ve çok yoruldular biliyorum özelliklede onlara çok teşekkür ediyorum ( Sinka ve Furkan
![]() )
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Dj'lere başarılar, dinleyicilere iyi dinlemeler
![]() (:
|
|
|
|
#10 |
|
hayırlı olsun iyi yayınlar hepinize
Mutter Gib Mir Kraft Gözlerin kapalıyken yüzler belirir isyan sebebidir![]() !30082005 ![]() Müptelayım son kullanma tarihi geçmiş anılara Aşinayım yarı yolda bırakan o pis suratlara Düşmanıyım hepsi şeytan kalmalıyım bitse heyecan Fenayım başım döner bu savaştan Yine yoldayız gözlerimiz kapalı Doğup ölen insan gider buradan yaralı Hasret nefes gibidir çeker acıyı yanar yürek kanar adımları |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ekibimiz, ekİbİmİz, yayın |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Canlı Yayın Küfürleri : | evanes | +18 Geyikler | 1 | 30-06-09 10:20 |
| Yayın arası gaf | [u]MuTsuZ | Beşiktaş ( 1903 ) | 0 | 31-12-08 13:12 |
| Yayın komedisi :) | memooo99 | Komik Videolar | 0 | 01-05-08 20:21 |
| FB ve Bjk TV Ortak Yayın.. | TempTaTion | Geyik & Mizah | 6 | 11-04-07 21:25 |
| canlı yayın şoku | evanes | Geyik & Mizah | 2 | 02-08-06 06:52 |