MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Windows Live Messenger > Messenger Genel

Messenger Genel Messenger eklentileri, messenger ek programları, avatarları, genel bilgileri ve messenger yamaları..
Kısacası Messenger ile ilgili herşey bu bölümümüzde

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 12-03-10, 14:21   #1
Icon3 Yeni MSN devri başlıyor!

Microsoft yeni MSN'i sunmaya başladı

Microsoft'un test ettiği yeni MSN'in tamamlanmış halini görün, özelliklerini keşfedin

Microsoft son 10 yılın en büyük anasayfa tasarım değişikliğini yaptığını duyurarak MSN'in yeni yüzünü sergiledi Microsoft yeni tasarımı kullanıcıların istekleri doğrultusunda hazırladıklarını belirtti

Yeni anasayfa kullanıcıların erişimine açılmaya başlandı ve önümüzdeki günlerde milyonlarca kullanıcının hizmetinde olacak

Yeni MSN'in tasarımın yanında sosyal ağlar ile daha sıkı entegre olduğunu, Facebook, Twitter ve Windows Live ile bağlantılı özellikler sunduğunu görmek mümkün

İşte yeni anasayfa, özellikler ve bağlantı

MSN'in yeni özellikleri:
* TrendWatch - Twitter'da çok popüler olan konuları ön plana çıkartarak gösteriyor
* Hyper-local Tweets - Yaşadığınız bölgeye göre Twitter mesajları gösteriyor Bu sayede yerel etkinlikleri takip edebiliyorsunuz
* My Cities - 3 Şehre kadar takip listesine ekleyerek gelişmeleri takip edebiliyorsunuz
* MSN Local - İlgili yerel bilgilerin de görüntülenmesini sağlıyor
* Hotmail - Hotmail gelen kutunuzu MSN ansayfasında görebiliyorsunuz
SiNKa ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-10, 13:06   #2
Tanımlı

Başlamasın Devir Mevir Bakın Şurayada Yazıyorum Başarısız oLacaktır
-

Hayat biter,Buğra GiderElveda Mecazen!
11-02-2007 - 28092010

ustaa007 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-10, 14:21   #3
Tanımlı

Twitter dan facebooktan da nefret ediyorum
PathFinder ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-04-10, 13:17   #4
Tanımlı

pek iyi olucani sanmiyorum

Uyku imkânsız umut vicdansız
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] bile dedi ki kendine doğmak anlamsız
fiore ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-04-10, 09:00   #5
Tanımlı

aynen ben 2009 a alışmakta zorlandım sevmiyorum bunları perfonması düşüyor giderek eskiler daha iyiydi bence

Aşk İçin Doğdum Aşk İçin Öleceğim !!!!!
zebani_1327 ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
başlıyor, devri, msn, yeni

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nükleer pil devri başlıyor melihendrix Bilimsel ve Teknolojik Olaylar 0 12-10-09 09:24
Görüntülü konuşma devri 2009’da başlıyor GreenHeLL Bilimsel ve Teknolojik Olaylar 0 15-12-08 05:55
Fenerbahçe de İspanyol Devri Resmen Başlıyor 19.06.08 FATRIX Fenerbahçe ( 1907 ) 0 19-06-08 19:58
2008'de Süper İnternet Devri Başlıyor BUЯΛK Bilimsel ve Teknolojik Olaylar 4 28-12-07 11:55
Jura Devri (Dinazor Devri) FORZA Kültür ve Sanat 1 29-05-06 19:01

Şuan Saat: 23:14

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.