|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
2011 YILI GELİYOR
![]() ![]() ![]() BUGÜN 18 ARALIK 1 OCAK GELİYOR(YILBAŞI) BEN ERKEN OLSADA HERKESİN YENİ YILINI EN İCDEN KUTLAR SAĞLIKLI VE HUZURLU GEÇMESİNİ DİLERİM ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
benim yeni yilim gecti demek ki senin 1 ocakta sana hayirli seneler
|
|
|
|
#3 |
|
sağol da herkesin 1 ocakta senin nasıl geciyo sorabilir miyim ? :d
|
|
|
|
|
#4 |
|
sen herseyi takip ediyorsun ama benim ekledigim konuyu atlamissin neyse bosver
|
|
|
|
#5 |
|
arkadaşım ver linki seninkinide takip ederiz sorun değil aga ne zamandır forma girmemişim şimdi YÖNETİCİ basvurusu yaptım bekliyom cevap
![]() ![]()
Konu _b3rk3_ tarafından (18-12-10 Saat 15:37 ) de değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazılmış... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
herkese mutlu yıllar ( :
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
sanada esra
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ewet biraz erken olmuş ama herkesin yeni yılda saglıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirmesini dilerim
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
SEninde Heaven
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Link Burada : [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Cidden erken olmuş biraz Bu ne telaş ne acele
Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır, Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir! ( Paulo Coelho ) ![]() ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2011 yılı, geliyor, yeni, yıl |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yeni Bir Parti Mi GeLiyor ? | Cyber_Bios | Siyaset | 1 | 18-12-10 15:41 |
| Yeni bir Ajdar geliyor! :P | SiyahAkrep | Magazin Olayları | 15 | 17-11-09 12:59 |
| Yeni Server Geliyor! | JustForTim3 | Knight Online Genel | 1 | 22-04-09 12:51 |
| 200 Yeni TV Kanalı Geliyor. | KaraMurat | Turksat 1c | 0 | 12-06-08 13:05 |
| 'Yeni Hagi geliyor !!!!! | Sanchez | Galatasaray ( 1905 ) | 4 | 16-06-07 19:43 |