|
|
|
|
#1 |
|
MALZEMELER
1 Çay Kaşığı Kil(Isıtılmış) 1Tatlı Kaşığı Mısır Unu Bir miktar krem(Günlük nemlendirici olarak kullandığınız herhangi bir krem) Bir miktar su HAZIRLANIŞI Kili bir kapta ısıtıyoruz cam bir kase icerisine alıyoruz mısır unu,bir miktar krem (Yaklaşık bir tatlı kaşığı)ilave edip karıştırıyoruz krem kıvamına gelinceye kadar su ilave ediyoruzKULLANIMI Hazırladığımız karışımı temizlediğimiz yüzümüze ince bir tabaka şeklinde sürerek maskemizi uyguluyoruz 5 dakika kadar bekletiyoruz daha sonra ovarak çıkarıyoruz(Haftada 1Gün)
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
abla bi faydası olurmu
![]() paylasım icin saol |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ben bunu denemıstım biraz farklı içerikteydi ama baya belli oluyo devam edince
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kırmızı noktalara napıcağız
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
rica ederim : )
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
başlığı gördüm aynı şeyi yazmak için daldım konuya
|
|
|
|
|
#8 |
|
Benim cildimde beyaz noktalar var kullanan biri varsa söyleyebilir mi acaba beyaz noktaları geçiriyor mu bu maske
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| beyaz, maske, noktalar, siyah, İçin, yüzdeki |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kırışıklar İçin Maske | B@LoNCuK | Güzellik & Diyet | 0 | 11-06-09 16:48 |
| Yağlı Ve Gözenekli Ciltler İçin Maske | gosd3.m | Güzellik & Diyet | 0 | 08-04-09 09:50 |
| Lekeler Ve Kırışıklıkları Gidermek İçin Maske | baby_-_- | Güzellik & Diyet | 0 | 05-04-09 18:36 |
| Siyah .. Beyaz .. | delikız-06 | Fotografçılık | 1 | 09-07-08 15:50 |
| Siyah ve Beyaz | GabRieL | Çeşitli Resimler | 5 | 04-04-08 18:23 |