|
|
|
|||||||
| Komik-im Kendiniz amatörce yakaladıgınız yada başınızdan geçen her türlü komik yazı, resim vb. buraya ekleyelim |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bu yüzüğü görüyor musun?
- Evet? - G tüne girsin - ![]() ![]() - Oo, Aragorn, krallık sana babadan kalmış diyorlar? - Miras değil, alın teri Mekan Caradhras Boromir- Ab,i bu buçuklukların ayağına taş bağlasaydık lan uçacaklar ![]() Eheheh![]() Aragorn- Bir sus, Erunun adını verdim ya, bir sus ![]() ![]() Gandalf- Arkadaşlar sessiz olun çığ düşüreceksiniz şimdi ![]() ![]() (Saruman'ın sesi uzaktan gelir) Saruman- Gandalf topsuuuun laaaaaan!! ![]() ![]() Gandalf- (Gaza gelir bağırır)Ulaaaan ipnettoooor, nasııll kaçtıım amaa, aldın mı boruyu haaaa! (Çığ düşer) Faramir: Aragorn abi, ben bir bok yedim Aragorn: Ulan yine ne yaptın? Faramir: Şimdi biz bu Mordor'un Nazgül'lerini aldık ya, hani maçlarda kale arkasına koyarız, seyirci sahaya girmez diye ![]() ![]() Aragorn: Evet, ne olmuş? Faramir: İşte ben onu parkediyordum tam geri geri ![]() ![]() Aragorn: Ne halt ettin lan? Faramir: Abi valla istemeden oldu, elini ayağini öpeyim ![]() Aragorn: Ulan gene ne çam devirdin? Faramir: Abi çam değil, bahçedeki ağacı devirdim ![]() ![]() Aragorn: Neaaa? Ulan o benim sonsuz ereksiyonumun simgesi! Faramir: Abi ben ettim, sen etme, n'olur ![]() Gandalf: Emmi sende bir yüzük vardı hani, sakla bunu demiştim Nerde o? Bilbo: Ha, ben onu satıp parasını dolara yatırdım be hacı ![]() Gandalf: Hasktr! Kime sattın lan yüzüğü, kimee?!!! Bilbo: Valla adını tam hatırlayamıyom be Saruhan mı Sarman mı öyle br şeydi Hacı bembeyaz oldu suratın Hayırdır? Galadriel: Legolasçığım, sahurda kuru fasulye pilav yaptım, yersin değil mi? Legolas: Yok be yenge, yemem ben Lembas alırım yeter bana Galadriel: Aa, niye bak, az kuru az pilav güzel olur, güç verir Legolas: Yarın savaş var, Modor ovasında, zaten sıcak ortam birde osurtma beni şimdi, ben yer yatarım Gimli: Ben istiyom Galadriel yenge, özüme dönüş yapıcam, bu gece uyandır beni dört buçuk gibi Legolas: Ne diyorum biliyon mu Galadriel yenge? Galadriel: He gülüm, anlat çekirge Legolas: Şimdi sizin bu pelerinler var ya ![]() Galadriel: Hadi çıldırtma adamı ![]() Legolas: Satalım bunları diyorum, biraz para girer cebimize ![]() Bak Hayri Pıtır'da da vardı, aynı görünmeyen pelerinden gördü herkes, şimdi bende istiyorum diyordur millet, yırtarız Galadriel: Yıkıl karşımdan [Miğfer dibinde Aragorn, Legolas, Gimli Orcların kuşatma hazırlıklarını izlemektedir ] - Ohaaa, çok kalabalık lan bunlar - Öyle valla, rahat 15 bin varlar - Ya, o kadar Orc'u neyle, nasıl beslersin, para mı yeter mına koyim Orc başına 5 altın harcasan en azından 750 bin altın eder![]() Ee, birde bunun kurtları var, ne bilim alet edavati, oku boku var, merdivenleri ipi var 1 milyondan aşağı kurtarmaz - Abi o dediğin rakam günlük, birde kuşatma 3 gün sürse al sana 3 milyon masraf ![]() Vayy bee![]() ![]() - Tabi ya, birde bunlar uzun yol geliyorlar, yolda konaklaması var, yani en azından bir tesise uğrayıp çay ve ihtiyaç molası verecen ![]() Herkese bir çay ısmarlasan![]() ![]() Hesaplarken feleğim şaştı valla![]() - Arwen bacı? - Buyrun ![]() - Bir şey sorcaktım ![]() - Tabii, sor ![]() - Hani şimdi siz ölümsüzsünüz ya? - Eee? - Bir kere versen ölür müsün be? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arwen bacı?
- Buyrun ![]() - Bir şey sorcaktım ![]() - Tabii, sor ![]() - Hani şimdi siz ölümsüzsünüz ya? - Eee? - Bir kere versen ölür müsün be?
▬▬▬▬ yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır !
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
hahahaha
|
|
|
|
#4 |
nerden buluosunuz böyle şeyleri yaaa akşam akşam koptum walla
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
yorumlar için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
fena
|
|
|
|
#8 |
|
sonuncuda koptuk
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| efendisi, yüzüklerin |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yüzüklerin efendisi iki kule | CAMPLAZLO | Sinema Sohbet | 0 | 27-06-08 16:36 |
| Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü | Appoximate | Oyun Hileleri | 0 | 11-11-06 14:45 |
| yüzüklerin efendisi | celalshow | Kitap Tanıtım | 1 | 29-08-06 23:08 |
| ...::: Yüzüklerin Efendisi Türkiye Versiyonu :) +16:::... | FORZA | Geyik & Mizah | 2 | 21-07-06 11:34 |
| yüzüklerin efendisi resimler | dragon1111 | Temalar ve Wallpaperler | 1 | 01-05-06 21:24 |