|
|
|
|||||||
| Sağlık ve Sağlıklı Yaşam Unutmayın sağlık herşeyden önemlidir.. Sağlık ile ilgili fikir danışabilirsiniz fakat son kararı uzman hekiminize bırakınız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Sağlıklı kilo vermek ve zinde kalmanın yöntemlerinden biri olan 'detoks' diş fırçalamayla başlıyor
Kilolarından kurtulmak isteyenler dikkat! Sağlıklı kilo vermenin ve zinde kalmanın yöntemlerinden biri olan 'detoks' diş fırçalamayla başlıyor ![]() 45 günde 12 kilo veren Seren Serengil'in diyetinin ilk maddesinin diş fırçalamak olduğunu belirten diş hekimi Doç Dr Tosun Tosun şöyle konuştu:Detoks işleminin başlangıcı vücudumuzun giriş kapısı olan ağız-diş ve dil bölgelerinin temizlenmesi ve toksinlerden arındırılması olmalı Diş fırçalamak dil sırtının fırçalanması diş ipi ve ağız duşu kullanmak dezenfektan ağız gargaralarından yararlanmak çok önemli
|
|
|
|
#2 |
|
bunlar yalan işler iyi bir zayıflayama sıkı bir spordan geçer
|
|
|
|
#4 |
|
bunlari ben demiyorum Doç
Dr Tosun demis ![]() ama kesinlikle bunlar bos laflar
|
|
|
|
#5 |
|
Başlık : Zayıflamak İçin Dilini Fırçala
Doç Dr Tosun Tosun ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() Dis Fircalamayla Kilo Verilseydi Ben Kemik Torbasina Dönerdim
|
|
|
|
|
#8 |
|
Valla hepsi hikaye her sabah 1 saat yürüyüş yapıorum günde 2 kere diş fırçalıyorum hatta bunun üstüne bide bogazımı tutuyorum ama gene zayıflıyamıyorum o nolcak peki
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Doç Dr Tosun Tosun beye sormak lazim bi
|
|
|
|
#10 |
|
bende dislerimi hersabah mutlaka fircaliyorum ama zayiflayamiyorum :( tosun bey kendisi uygulamismiki bunu
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| dilini, fırçala, İçin, zayıflamak |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Erkeğinizin Dilini Çözün | baby_-_- | KızLar Club ( Bayanlara Özel ) | 3 | 13-11-09 01:53 |
| DiLini Arı Soktu | Cyber_Bios | Yurtiçi Olaylar | 3 | 11-06-09 09:48 |
| ZayıfLamak İçin Spor YapanLar Dikkat | Cyber_Bios | Sağlık ve Sağlıklı Yaşam | 0 | 09-06-09 11:24 |
| Dilini tutamadı | Heaven | Yurtdışı Olaylar | 0 | 17-10-08 14:19 |