|
|
|
|
#1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daha önce görmüştüm bu videoyu emeğine sağlık
Türk olmak Türk olmanın aslında ne demek olduğunu çok iyi bilenlerin bizi tehdit olarak gördüğünden zordur biraz da ![]() Bir kaç tane de benden![]() ABD'nin Türkiye'ye vermediği F-16'ların gizli yazılımları üzerinde çalışan ve peşpeşe intihar eden 3 Türk mühendisin ölümüne [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] vatan sağolsun diyebilmektir Türk olmak![]() Çünkü Türk olmak ABD'li bilim adamlarının, Türklerin savaşlarda nasıl gözünü kırpmadan ölüme gittiklerine şaşırıp genlerimizi araştırmasıdır aynı zamanda ![]() Ölse bile mağlup edilemeyendir Türk olmak ![]() İşte bu yüzden zordur Türk olmak
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
güzel yorumun için teşekkür edrim güzel kardeşim özelliklede eklediklerin için aslında ekle ekle bitmez bu konu her nekadar zorda olsa Türk olmak iyiki Türk olarak doğmuşuz çünkü Türk olmak şerefdir
ayriyeten sagonun bu parçasını bende çok severim
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hele Türk olmak en zayıf gününde bile dünyaya meydan okumak
![]() diyor ya işte orda tüylerim diken diken olmuyorsa namerdim![]() Dünyada davulla zurnayla askere gönderilen öldüğünde vatan sağolsun denilen askerlere sahip tek milletiz Başka kimsede yok bu ![]() ![]() Ne Mutlu Türk'üm diyene o yüzden
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ne mutlu TÜRKüm diyene
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
arkadaşlar öyle ortalık yerde "Ne mutlu TÜRKüm diyene
" demeyin başınıza bela alırsınız Türkiyede Türküm demek suç olduğu için devlet provakatör diye göz altına alır halk faşist ilan edip üstünüze yürür aman dikkat edin
|
|
|
|
#7 |
|
Sen dedin ne zor iştir türk olmak diye
Zoru başarıyoruz
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çok güzel
![]() ![]() Ne mutlu Türküm diyene![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ellerine sağlık kardeşim, çok güzel bir video herşeyi özetliyor
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
yorumlarınız için teşekkür edrim videoyu ben hazırlamadım aslında ama hazırlayan arkdaşların adına teşekkürlerinizi kabul ediyorum ve burdan benden hazırlayanlara teşekkür ediyorum sizinde dediğiniz gibi Ne mutlu Türküm diyene daha doğrusu diyebilene
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| olmak, türk, İştir, zor |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| TÜRK Olmak ......! | kilza | Diğer Videolar | 2 | 17-10-09 18:12 |
| Türk olmak 2 :) | LuLu | Komik Resimler | 4 | 29-07-09 15:44 |
| Türk olmak!! | zLaTaN ib0o | Komik Resimler | 5 | 11-03-09 15:26 |
| Türk Olmak .........'tır . | kilza | Komik Resimler | 18 | 02-03-09 01:04 |
| Ellere Karı Olmak Ne Ağır İştir | mamur | Sağlık ve Sağlıklı Yaşam | 2 | 27-06-06 16:41 |